• 02 88 79 579
  • vrtec@osradlje.si

Prvič v vrtec

Vsak »PRVIČ« je prelomna točka v življenju vsakega posameznika. Prav gotovo se vsi spominjamo prve vzgojiteljice v našem vrtcu, prve petice v domači šoli, prvega dotika za starim drevesom, prvega poljuba za sosedovo hišo, prve bolečine ob odrgnjenem kolenu. Nekatera prva doživetja se nam za vselej usidrajo v spomin.

Vsak »PRVIČ« pomeni izziv, zahteva določen napor in hkrati prinaša nove izkušnje, ki nas bogatijo. In pomembno je, da se na ta prvič dobro pripravimo.
Vabimo vas, da nas vsi, ki nas želite spoznati, se z nami igrati, raziskovati in ustvarjati, obiščete v našem vrtcu v mesecu marcu, ko imamo VPIS V VRTEC za naslednje šolsko leto (september 2012).

ZAKAJ VRTEC?
Saša Vegri
»…Povej zakaj,
povej mi kdaj,
povej naprej,
povej nazaj.«

Otrok potrebuje vrtec, da lahko izkoristi svoje potenciale. V vrtcu mu zagotavljamo mnogovrstne dejavnosti, v katerih spoznava svet in samega sebe. Sklepa neprecenljiva prijateljstva in se hkrati brusi ob prvih konfliktih v skupini.  Dobro počutje v ozkem krogu vrstnikov in širina vzgojiteljic, ki postanejo pomembne osebe v otrokovem življenju, vplivajo na pozitivne in bogate izkušnje, ki jih odnese seboj v življenje.
Prav gotovo imate starši, ki razmišljate o vključitvi vašega otroka v vrtec, različna občutja; od vzhičenosti in radosti, do tihih pomislekov, strahu ali celo obupa.
V našem vrtcu se trudimo, da stremimo h kvalitetni predšolski vzgoji, ki otrokom omogoča občutek pripadnosti, ustvarja prijetno in spodbudno učno okolje ter vzpostavlja pomembno vez med zaposlenimi v vrtcu in vašim družinskim življenjem.
Vabimo vas, da nas obiščete v času vpisa v vrtec, ko boste imeli še več priložnosti za iskanje informacij, nasvetov, napotkov ter priliko za konstruktiven pogovor o vašem otroku in razumevanju njegovih odzivov v predšolskem obdobju.

Power Point predstavitev za starše bodočih novo vključenih otrok z dne, 2. 7. 2020 – novinci 2020-21

PUBLIKACIJA 2020-21

Skip to content